завжди свіжі новини

Всі новини

Апарат Верховної Ради відмовився ліквідувати свій автопарк, тому що він їм вкрай необхідний

зайчук

Апарат Верховної Ради відмовився ліквідувати свій автопарк, тому що він забезпечує “якісне і безпечне обслуговування діяльності Верховної Ради України”.

Про це у мережі заявила ведуча телепрограми Тетяна Козирєва, посилаючись на відповідь керівника апарату парламенту Валентина Зайчука.

Журналіст наводить 4 сторінки листа Валентина Зайчука спікеру ВРУ Володимиру Гройсману і народному депутату Єгору Соболєву, в якому керівник апарату ВР обґрунтовує недоцільність ліквідації автобази.

Зокрема, Зайчук пише, що серед нардепів діючого скликання послугами парламентського автопарку користувалися 152 депутата, і за час роботи нової раді було виконано 2000 291 замовлення. У середньому щомісяця 120 депутатів викликають чергові авто, – зазначає керівник апарату ВР.

На балансі парламентської автобази знаходяться 133 легкових автомобіля, 24 автобуса і 15 вантажних і спеціальних автомобілів. Обслуговує цей автопарк в цілому 339 осіб, 209 з яких – водії.

Для обслуговування керівництва ВР закріплені 6 авто!!!

Тетяна Козирєва нагадує, що голова комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв звернувся до керівника апарату ВР Валентина Зайчука з пропозицією закрити парламентську автобазу після виходу в програмі телебачення матеріалу про парламентський автопарк .

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: