завжди свіжі новини

Всі новини

Звільнення Коломойського з посади губернатора сталося в рамках боротьби з впливом олігархів на державу

олігархи

Звільнення олігарха Ігоря Коломойського з посади губернатора Дніпропетровської області сталося в рамках боротьби з надмірним впливом олігархів на державу.

Про це президент Петро Порошенко написав у своїй статті для впливової британської газети The Guardian.

“Моє недавнє рішення звільнити губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського демонструє вектор на зменшення впливу приватних інтересів на державу. Верховенство закону має першорядну важливість у новій Україні, і більше не буде ніякої терпимості до дій, які підривають рівність перед законом”, – стверджує він.

Президент запевнив, що “чиновники і власники великого бізнесу є такими ж звичайними громадянами, як і пенсіонери, студенти, робітники і малі бізнесмени”.

Порошенко додав, що досі чиновники і олігархи домовлялися підпільно і не дивлячись на закон, що закривало Україні шлях до Європи. Тепер, за його словами, такого не буде, а винні будуть покарані відповідно до закону.

Він також згадав деякі реформи, які проводяться в Україні, зокрема судову, а також для легкості ведення бізнесу.

“Ми презентуємо повну зміну правил гри – більше не буде ніяких обмежень для підприємців, які грають чесно”, – запевнив Порошенко.

Як відомо, Порошенко звільнив Коломойського в кінці березня після скандалу навколо “Укрнафти” і “Укртарнснафти”, які олігарх намагається контролювати.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: