завжди свіжі новини

Всі новини

У кризу бізнесмени кинулися до ворожок і астрологів в надії дізнатися, що чекає їх підприємства

ворожки

У кризу бізнесмени кинулися до ворожок і астрологів в надії дізнатися, що чекає їх підприємства та економіку країни в цілому. Головні питання: коли закінчиться війна і що буде з доларом.

Самі астрологи і ворожки, відчувши бум, свої розцінки збільшили. Правда, кажуть, що ціни підвищили лише для багатих, а для бідних роблять знижки.

«Люди з невеликим достатком майже перестали до мене ходити – у них тепер не вистачає грошей. А ось великих бізнесменів і навіть політиків додалося. У багатьох з них бізнес в Донбасі, і вони питають – що з ним робити. Ті, хто збирається перевозити бізнес на «велику землю», цікавляться, чи не зачепить війна Одесу, Дніпропетровськ, Запоріжжя. Запитують, коли все закінчиться, яким буде курс долара», – розповів нам астролог Александер.

За його прогнозом, військові дії не поширяться далі Донбасу, а в 2017 році буде новий Майдан, який розпочнеться в Києві, продовжиться в Москві і закінчиться відходом від влади Путіна.

До речі, перед виборами до мене зверталося багато бізнесменів за прогнозом на долар. Я передбачив правильно, мої клієнти спочатку купили валюту, а після стрибка продали її і віддали мені 10% від угод», – говорить Александер. Він додав, що в два-три рази підняв розцінки для заможних клієнтів і настільки ж опустив їх для людей з невеликим достатком.

До нумеролога Людмили теж часто звертаються бізнесмени. «Ті, кому довелося закрити бізнес в Донбасі, запитують, чим вони можуть зайнятися в Києві. Ті, чий бізнес ще живий, запитують, що з ним буде наступного року, чи є сенс вкладати гроші в нерухомість. Дуже багато впали в депресію і приходять з питанням, коли все це закінчиться. Але, на жаль, мої прогнози на наступний рік невтішні. Війна в Донбасі не закінчиться, а може бути, навіть і пошириться на інші області, а долар виросте», – сказала нам Жукова. Вона каже, що останнім часом почала приймати клієнтів безкоштовно, але скоротила їх кількість.

Ворожка Валентина каже, що в останні місяці скоротилася кількість тих, хто ворожить на особисте життя. «Всі питають тільки, коли закінчиться війна, що буде з доларом і як не позбудуться роботи. Багато хто хоче дізнатися, як складеться їх життя, якщо вони виїдуть з країни. Я намагаюся відмовляти, бо бачу: війна закінчиться в наступному квітні-травні, і економіка почне відроджуватися, в Україні буде багато можливостей для бізнесу», – впевнена ворожка.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: