завжди свіжі новини

Україна

Турчинов: на Донбасі протягом травня загинули 7 військових

Cекретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що у зоні бойових дій на Донбасі протягом травня загинули сім українських військових.Про це він заявив у ході візиту до Мар’їнки і Красногорівки.

«Протягом травня внаслідок військових провокацій загинуло 7 наших військовослужбовців, поранений 141. Однією із останніх тенденцій є використання важкої 152-міліметрової самохідної артилерії та реактивних систем залпового вогню для завдання ударів по позиціях Збройних сил України на відстані до 20 км від лінії розмежування», – сказав Турчинов, якого цитує прес-служба РНБО. 

Конфлікт на Донбасі триває від квітня 2014 року. Росія неодноразово заперечувала участь своїх військових у конфлікті, про що заявляють Україна і Захід. Москва ж визнає лише присутність російських «добровольців» на Донбасі.

За останніми даними ООН, від початку збройного конфлікту на сході України загинули майже 10 тисяч людей. В ОБСЄ повідомляли, що станом на 25 травня від початку року в зоні бойових дій на Донбасі постраждали 175 цивільних, 44 людини загинули.

your ads here!

залишити коментар: