завжди свіжі новини

Всі новини

Бойовики з банди коломойського-корбана захопили окружний адміністративний суд Дніпропетровська

коломойський-корбан

Більше п’ятисот бойовиків під керівництвом помічника Геннадія Корбана Олексія Салкоча захопили Дніпропетровський окружний адміністративний суд з метою чинення тиску на суддю В’ячеслава Степаненка. Про це заявив сам суддя.

Він зазначив, що міліція під час захоплення адміністративної будівлі не протидіяла.

За словами Степаненка, під тиском невідомих у камуфляжі, які виламали двері і заблокували його в залі засідань, суддя був змушений написати самовідвід у справі щодо відновлення на посаді в.о. мера міста Максима Романенко.

“Я вас дуже прошу, є політичні протистояння, але давайте вести себе так, щоб потім ми могли жити мирно в одній країні, в одному місті. Давайте людьми бути в першу чергу. На жаль, контроль над ситуацією я зараз не можу утримувати. Це ганебно”, – сказав Степаненко.

“Незважаючи на звільнення Президентом Коломойського і Корбана (голови ДніпрОДА та його першого заступника, – ред.), останній намагається продовжувати керувати містом, маючи керованого секретаря міськради, і чинити тиск на правоохоронні органи і нового губернатора Валентина Резніченка. Але закон повинен виявитися сильнішим, свавіллю Корбана має бути покладено край”, – заявив член колегії адвокатів Олег Бабич.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що 4 березня, після шести годин тиску Геннадія Корбана і Бориса Філатова на депутатів міськради, Максим Романенко був відсторонений від посади. До цього для чинення тиску на самого Романенка був викрадений прямо з двору облдержадміністрації після розмови з Корбаном начальник юридичного департаменту міськради Олександр Величко, якого дев’ять днів незаконно утримували і катували.

Службою безпеки України ведеться розслідування по вказаних фактах, а також за фактами фінансування колишнім керівництвом Дніпропетровської ОДА злочинного угруповання, яка вбила офіцера СБУ.

Голова СБУ Валентин Наливайченко також повідомив, що Корбан і ще один фігурант цієї справи – заступник Коломойського Святослав Олійник чинили тиск на слідство.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: