завжди свіжі новини

Всі новини

Глава Республіки Дагестан Рамазан Абдулатипов підтримав Кадирова в його конфлікті з путіним

кадиров

Глава Республіки Дагестан Рамазан Абдулатипов підтримав главу Чечні Рамзана Кадирова в його конфлікті з федеральними силовиками.

Про це він заявив 27 квітня 2015 в ході зустрічі з членами Асоціації засобів масової інформації Північного Кавказу, повідомляє ПравдаUA з посиланням на телеканал “Грозний”.

“Чому звідкись повинні без кінця заїжджати якісь групи? Якщо я керівник республіки – ви мені повідомте, інформуйте! А так звідки я знаю – це наші чи не наші? Ось недавно, в Ауховський район де чеченці живуть, якась група заїхала, заарештувала імама і ще дев’ять осіб – через дві години відпустили, а це досить конфліктна зона”, – зазначив Абдулатипов.

Він закликав федеральні силові структури до дотримання порядку при проведенні спецоперацій.

“Я для чого тут сиджу? Я спрямований сюди президентом і обраний парламентом. Мене питайте. Нехай інформують – он там був сигнал, ми там проводимо операцію. А не рахуватися з керівниками суб’єктів – це неприпустимо”, – підкреслив Абдулатипов.

Як повідомляла ПравдаUA, російське Міністерство внутрішніх справ назвало неприпустимими слова глави Чечні Рамзана Кадирова, який закликав місцевих силовиків стріляти на ураження по поліцейських з інших регіонів, що працюють в республіці без дозволу.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: