завжди свіжі новини

Всі новини

Депутати-мільйонери Балога, Кацуба, Вадатурський, Корнацький не стидаються отримувати компенсацію на оренду житла з бюджету України

Депутати-дегенерати

У березні 180 депутатів Верховної Ради отримали компенсацію з державного бюджету на оренду житла або винайм готельного номеру. Відповідний перелік розміщений на сайті парламенту.

У цьому переліку є чимало депутатів, які задекларували мільйонні доходи, але все ж не відмовляються від державних грошей.

Наприклад, серед них можна виділити Павла Балогу, який у 2014 році задекларував майже 13 мільйонів прибутку; власника гігантського маєтку під Києвом Володимира Кацубу, який за той же період заробив 3,1 мільйона; аграрного бізнесмена Андрія Вадатурського (задекларував 1,25 мільйона); ще одного аграрія Аркадія Корнацького (декларацію за 2014 ще не оприлюднив, але у 2013 заробив майже 20 мільйонів).

Крім мільйонерів, державною допомогою скористалися інші відомі депутати зі скромнішими доходами – Олександр Вілкул і брати Добкіни. Згідно з їхніми деклараціями, вони самі отримують відносно невеликі прибутки і живуть більшою мірою на зарплату, проте деякі з них декларують значні доходи своїх родичів (як, наприклад, Вілкул, який сам заробив 257 тисяч, а його сім’я – 2,9 мільйона).

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: