завжди свіжі новини

Всі новини

Опубліковано імена учасників плану Ахметова щодо збереження ним монопольного становища на енергоринку

ахметов

Опубліковано імена учасників плану українського бізнесмена Ріната Ахметова щодо збереження компанією ДТЕК монопольного становища на енергетичному ринку. Про це у мережі повідомив народний депутат від “Блоку Петра Порошенка” Мустафа Найєм.

“Компанії Ріната Ахметова заявили, що їм невідоме джерело походження плану “Фортеця”. Я так розумію, в ДТЕК не спростовують існування такого документа, і навіть не кажуть що все це брехня і провокація”. Просто їм невідомо, звідки у мене міг з’явитися цей план. Я готовий допомогти керівництву компанії знайти потенційне джерело. Як і обіцяв, публікую прізвища і посади керівників ДТЕК, причетних до створення “Фортеці” та його реалізації”, – написав Найєм.

Зокрема, у списку вказані імена генерального директора ТОВ “ДТЕК” Михайла Тимченко, директора з регуляторних і правових питань Олексія Захарука, директора з корпоративних комунікацій Ірини Ковальчук, генерального директора ТОВ “ДТЕК Енерго” Всеволода Старухіна, виконавчого директора Дмитра Сахарука, директора по комерційній діяльності Віталія Бутенко та заступника директора з регуляторних питань Іван Гелюх, а також генерального директора ТОВ “ДТЕК ВДЕ” Германа Айнбіндера.

Координатором плану названий директор зі стратегії та розвитку бізнесу ДТЕК Олександр Селищев.

Нагадаємо, сьогодні вранці Найєм заявив, що менеджери Ахметова розробили план щодо збереження монопольного становища компанії ДТЕК на ринку енергетики.

Пізніше низка народних депутатів звернулася до Генпрокуратури з проханням дати оцінку діям Ахметова у зв’язку з мітингами шахтарів.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: