завжди свіжі новини

Всі новини

В. о. голови ДСНС Зорян Шкіряк дуже не хоче бути цапом відбувайлом

шкіряк

В. о. голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк не збирається йти у відставку. Про це Шкіряк написав на своїй сторінці в мережі після повернення багатостраждального літака, який евакуював українців з Непалу.

“Ніхто не буде виправдовуватися, бо немає в чому, а за кожне своє рішення я готовий нести персональну відповідальність”, – написав Шкіряк.

“Козла відпущення” з мене ніхто не зробить, не дочекаються! … Ми відпрацювали на межі можливого. З боку ДСНС – без проколів. Це був безцінний досвід на все життя. Нам потрібно чітко проаналізувати і зрозуміти, що було не так, і для себе я висновки вже зробив. Головне – люди повернулися додому і вони щасливі. Саме їх оцінка для мене видатною і вони про все розкажуть. Розбір польотів буде, і я в стороні не залишуся “, – зазначив Шкіряк.

Нагадаємо, літак міністерства оборони України “Іл-76”, який евакуював українців з Непалу, 7 травня в 03.53 здійснив посадку в міжнародному аеропорту “Бориспіль”.

Як повідомлялося раніше, операція “евакуація” затягнулася на цілий тиждень. У ніч на середу літак “Іл-76”, нарешті, приземлився в Делі. Однак під час посадки у нього пробило колесо, яке ремонтували вночі. Пізніше літак вилетів в Баку, а через кілька годин очікування пасажири “Іл-76” вирушили до Києва.

Також стало відомо, що Кабмін виділив на цю рятувальну операцію 7,3 млн грн. Верховна Рада ініціює розслідування “польоту Шкіряка”.

Землетрус в районі столиці Непалу Катманду відбулася 25 квітня 2015 року. В результаті удару стихії в цілому постраждало понад 14 тис. осіб, 7,3 тисячі загинули.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: