завжди свіжі новини

Всі новини

Компанія “Рошен” стверджує, що не може продати активи Липецької фабрики через арешт майна

Roshen

Компанія “Рошен” стверджує, що не може продати активи Липецької фабрики (Росія) через арешт майна. Про це повідомили в прес-службі компанії.

“В даний час майно компанії заарештовано. Ми можемо користуватися, але не маємо права ним розпоряджатися. Фабрика працює… Компанія “Рошен” прийняла рішення про 100% продаж активів у Росії, але з накладенням арешту ми позбавлені можливості розпоряджатися своїм майном і продавати активи. Це заважає процесу”, – пояснили в компанії.

Як повідомлялося, 1 квітня “Липецька кондитерська фабрика “Рошен” була заблокована співробітниками правоохоронних органів. Входи і виходи на підприємстві були перекриті співробітниками ОМОН.

Корпорація Roshen пізніше заявила, що фабрика була заблокована в рамках проведення податкової перевірки і назвала дії силових структур неправомірними.

У свою чергу офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін повідомив, що обшук проводився в рамках справи про шахрайство на 180 млн рублів.

Корпорація Roshen, один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, включає київську, маріупольську, кременчуцьку і дві вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат “Бершадьмолоко”, Літинський племзавод, липецьку фабрику “Рошен” і клайпедську кондитерську фабрику (Литва).

Власником корпорації є президент України Петро Порошенко. У ході виборчої кампанії він обіцяв продати Roshen. Організацією продажу корпорації займається інвестиційна компанія Rothschild в консорціумі з українською інвестгрупою “Інвестиційний капітал Україна”.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: