завжди свіжі новини

Всі новини

Міс Росія пропонують покарати виправними роботами за наругу над символікою РФ

путляндія

Громадські діячі пропонують покарати красуню виправними роботами за наругою над символікою Російської Федерації.

Фотосесія Міс Росії-2015 Софії Нікітчук для журналу викликала бурхливе обговорення в соцмережах через використання прапора Росії замість сукні.

Громадські діячі Єкатеринбурга пішли далі і звернулися в прокуратуру Свердловської області з проханням розглянути законність використання російського триколора для фотосесії Нікітчук, пише місцеве видання.

ОНФ пропонує покарати красуню виправними роботами за наругою над символікою Російської Федерації.

Міс Росія також знялася для обкладинки в червоній сукні на тлі прапора Росії. За словами фотографа, будуть використані обидві фотографії: одна – для друкованої версії, друга – для сайту.

Учора ввечері журнал опублікував знімок, де Нікітчук цілком загорнута в кольори триколора, але в мережі можна знайти і другий варіант.

Журнал з’явиться у продажу вже завтра, 7 травня. Можливо, що через скандал, партія буде відкликана і обкладинку друкованого видання прикрасить фото в червоній сукні, зазначає видання.

Нагадаємо, в квітні в Росії відбулося два скандали навколо танцю тверк. Перший розгорівся через шкільного віку дівчаток і використання георгіївської стрічки для забарвлення боді. Другий стався через танець на тлі новоросійського меморіалу “Малая земля”. Дівчата були арештовані на строк до 15 діб.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: