завжди свіжі новини

Всі новини

У мережі викладено відео палацу серьоги підрахуя з яхтами, тенісними кортами і пляжем

ківалов

2 травня Автомайдан зняв на відео будинок Сергія Ківалова в Одесі, більш відомий як «Будинок Гаррі Поттера». Офіційно – це комплекс Міжнародного Гуманітарного Університету (МДУ), один з «корпусів» університету з яхтами, тенісним кортом, але без студентів.

Як видно на кадрах, знятих за допомогою безпілотника, поруч з величезним будинком на березі моря стоять яхти. На території маєтку є також тенісні корти, живоплоти, зелена зона, причал, пляж.

Як уже повідомляла ПравдаUA, Служба безпеки взялася за скандального серьогу підрахуя, який “прославився”, будучи главою Центрвиборчкому у 2004 році, причетністю до масових фальсифікацій президентських виборів.

Проти народного депутата і президента Одеської юридичної академії Сергія Ківалова відкрили кримінальне провадження. Цю інформацію підтвердив у середу на засіданні Комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції голова СБУ Валентин Наливайченко.

“Кримінальне провадження зареєстровано в СБУ, розпочаті процесуальні слідчі дії, замовлені експертизи, які потрібні для того, щоб в суді вже вимагати арешту осіб, які закликали і організовували сепаратистські акції”, – зазначив Наливайченко.

Глава Одеської облдержадміністрації Ігор Палиця ще минулого року направив до Генпрокуратури письмові докази сепаратистської діяльності Ківалова. Палиця зажадав звернути увагу на статтю Ківалова “Пора готувати Конституцію для Одещини”, яка була опублікована в ЗМІ ще 8 лютого 2014, в якій автор “робить висновки, спрямовані на розпалювання національної ворожнечі між громадянами України”.

Палиця також розповів, що головний редактор підконтрольного Ківалову телеканалу Юрій Селіванов у своїх програмах робив публічні заклики до повалення конституційного ладу.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: