завжди свіжі новини

Всі новини

Громадянин Австрії відсудив 500 тисяч доларів у американських проктологів-жартівників

американські проктологи

Лікарі знущалися над австрійцем, поки той був непритомний.

Громадянин Австрії відсудив 500 тисяч доларів у американських проктологів, які знущалися над ним, поки він був непритомний, і навмисно поставили йому фальшивий діагноз.

Як повідомляється, житель Відня приїхав в американське місто Рестон, штат Вірджинія, щоб пройти колоноскопію.

Перед тим як почав діяти наркоз, пацієнт натиснув на кнопку запису на своєму смартфоні – як він пояснив, щоб не забути інструкції, які лікарі дадуть йому після процедури. Вдома він вирішив прослухати запис і був шокований, виявивши, що лікарі та асистенти під час огляду знущалися над ним.

“Всього через п’ять хвилин розмови мені хотілося дати тобі по морді, щоб ти злегка заспокоївся”, – сказала 42-річна анестезіолог Тіффані Інгем, звертаючись до непритомного пацієнта. Коли асистент побачив на тілі хворого висип, лікар сказала своєму колезі не торкатися до австрійця, щоб не підчепити сифіліс. “Втім, може, у нього туберкульоз статевого члена, і тоді все обійдеться”, – додала вона.

48-річний проктолог Соломон Шах, у свою чергу, зазначив, що якщо у пацієнта немає лихоманки Ебола, то з ним все в порядку. Зрештою, медики записали в історії хвороби, що австрієць хворий на геморой, хоча він був повністю здоровий.

Суд присяжних засудив лікарів до виплати компенсації в розмірі 500 тисяч доларів: 100 тисяч за наклеп, 200 тисяч за медичне недбальство і 200 тисяч як відшкодування моральних збитків. Потерпілий скаржився, що після того, як послухав розмови лікарів, протягом декількох місяців страждав безсонням.

Спроби журналістів зв’язатися з медиками не увінчалися успіхом: керівництво клініки, де працювала Інгем, повідомило, що анестезіолог вже переїхала до Флориди. Соломон Шах після цього випадку був звільнений.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: