завжди свіжі новини

Всі новини

Мати терориста Александрова розповіла, що син не попередив її про своє скерування на Донбас

затримані терористи

Батьки затриманого в Луганській області російського спецназівця прокоментували ситуацію навколо сина в інтерв’ю.

Як наголошується, спочатку батьки військового не хотіли говорити з журналістом, звинувачуючи його в тому, що він працює на Америку і Україну. Але незабаром погодилися на розмову.

Мати Александрова розповіла, що син не попередив про своє скерування на Донбас. “Не знаю я, а повинен був? Ви своїй матері говорите, коли їдете кудись? Звітувати, чи що?”, – сказала вона.

Крім того, жінка поцікавилася, чи зможуть її сина звільнити взамін на українців Савченко або Сенцова.

“Я не знаю, у мене вже жодних сил не залишилося! Кому вірити? А, може, обмін буде. Може, їх зможуть обміняти … А Савченко ця? Обміняти на неї? А чому ні? Навіщо вона в Росії потрібна? Чому Україна не бажає обміняти наших хлопців на неї? По телевізору кажуть, що це українці не хочуть обміну”, – висловила свою думку мати Александрова.

У свою чергу батько Александрова заявив про те, що вирішити ситуацію можуть тільки “великі дядьки”.

“Великі дядьки грають життями людей, а проста людина для них нічого не значить, розтоптав та й викинув. Розікрали армію, а крайні наші два пацани! Васильєву (Євгенію Васильєву – колишнього начальника департаменту майнових відносин Міністерства оборони Росії) відпустили, а наші сидять, от і все!”, – сказав батько Александрова.

Також батьки записали відеозвернення для Александрова, яке журналіст передав затриманому російському військовому.

Нагадаємо, що російські спецназівці Олександр Александров та Євген Єрофєєв були затримані українськими військовими поблизу Щастя (Луганська обл.) 16 травня. На допиті затримані росіяни заявили, що вони чинні військові і служать в 3-ій окремій гвардійській бригаді спецназу РФ, що дислокується в Тольятті.

Російська влада неодноразово спростовувала будь-яку участь військових у конфлікті на Донбасі. Незабаром після затримання Александрова і Єрофєєва в Міноборони РФ їх ​​назвали колишніми військовими і вимагали їхнього звільнення. Про таке ж в інтерв’ю на федеральному ТБ розповіли батько Єрофєєва і дружина Александрова.

Правда України

your ads here!

залишити коментар: