завжди свіжі новини

Всі новини

Кривавий карлик путін втратив рівновагу після збиття турками московського Су-24

СУ-24

Представник повстанської угруповання в Сирії, яке захопило російського льотчика, чий літак Су-24 був збитий турецькими ВПС, заявив, що той загинув ще до приземлення.

За словами одного з командирів повстанців, двоє російських членів екіпажу Су-24 після катапультування намагалися приземлитися на парашутах у районі, контрольованому сирійським урядом, але потрапили під обстріл його групи.

Він додав, що російський пілот приземлився вже мертвим. Доля другого російського пілота поки невідома.

У мережі з’явилося відео, на якому видно, як озброєні сирійські повстанці стоять біля російського пілота, який лежить на спині. На його обличчі видно кров і гематоми. По кадрам неможливо встановити, чи живий пілот.

Сьогодні вранці над Сирією був збитий фронтовий бомбардувальник Су-24 російської авіагрупи. За даними турецької влади, російський літак, перед тим як його збив турецький винищувач F-16, не реагував на попередження.

Літак впав в сирійській провінції Латакія біля кордону з Туреччиною, де базується російська авіація. Пілот і штурман катапультувалися.

Раніше ЗМІ повідомили, що сирійські турки захопили одного з пілотів. Російські військові вертольоти проводять пошуки пілотів.

ЗМІ повідомили, що один з пілотів збитого турецькими військовими російського бомбардувальника Су-24 загинув.

Турецькі військові показали дані радіолокатора, які свідчать про те, що російський бомбардувальник Су-24 порушував повітряний простір Туреччини.

Правда України

The post Кривавий карлик путін втратив рівновагу після збиття турками московського Су-24 appeared first on ПРАВДА УКРАЇНИ.

your ads here!

залишити коментар: