завжди свіжі новини

Україна

Військові повідомили про поранення двох військовослужбовців за день

У прес-центрі штабу антитерористичної операції українських силових структур проти спільних російсько-сепаратистських сил на окупованій частині Донбасу повідомили, що з початку доби станом на 18-у годину внаслідок обстрілів із боку противника були поранені двоє військовослужбовців Збройних сил України.

За даними військових, обстріли з боку незаконних збройних формувань тривають і в темну, і у світлу частину доби, час від часу і з важкого озброєння, хоча інтенсивність таких артилерійських обстрілів цього дня відносно знизилася. З початку доби противник 31 раз відкривав вогонь по підрозділах Збройних сил України на всіх трьох оперативних напрямках, найактивніше порушуючи режим припинення вогню на південній частині фронту.

В угрупованнях «ДНР» і «ЛНР», визнаних в Україні терористичними, своїх заяв про становище на фронті за неділю ще не робили. Раніше цього дня вони звинувачували українських військових в обстрілах їхніх позицій протягом попередньої доби.

Про припинення вогню на лінії контакту домовлялися вже багато разів, востаннє наразі на 1 червня, День захисту дітей, та жодного разу цей режим не втримувався. При цьому сторони щоразу заперечують свою вину в порушеннях і звинувачують у провокаціях іншу сторону.

your ads here!

залишити коментар: