завжди свіжі новини

Україна

У Дніпрі почався всеукраїнський фестиваль екстремального велоспорту

У Дніпрі почався фестиваль екстремального спорту «Dnipro Action Fest», на який з’їхались велосипедисти, ролери та маунтейнбордисти з усієї України, а також із сусідніх країн.

За словами організаторів, під час дводенного заходу у Дніпрі відбудеться п’ять змагань всеукраїнського масштабу. Головною подією фестивалю є чемпіонати України з екстремального велоспорту: «дьорт-джапмінг» (акробатичні трюки на велосипеді), «дуалслалом» (швидкісний паралельний спуск на велосипедах) та «памптрек».

Як зазначили організатори, головна мета фестивалю – розвиток, підтримка і популяризація спорту та здорового способу життя серед молоді. Вони також додали, що їхній фестиваль екстремальних видів спорту – наймасштабніший у Центральній Україні.

«Dnipro Action Fest» проводиться передусім для популяризації екстремальних видів спорту. Тому для участі в ньому допускаються не тільки професіонали, але і любителі абсолютно різних категорій і вікових груп. До нас приїжджають на змагання навіть діти. Вони виступають під наглядом батьків. Цього разу наймолодшому учасникові 15 років», – розповів президент Федерації екстремального велоспорту Максим Бієв.

Упродовж двох днів для відвідувачів також проведуть майстер-класи зі стрибків на батуті, скелелазіння тощо, буде доступний тролей, натягнутий через балку, на якому усі охочі зможуть проїхатися, окрім того, серед учасників та глядачів будуть розігрувати новий велобайк.

Увечері любителів екстремального спорту розважатимуть українські гурти.

your ads here!

залишити коментар: