завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

Венедіктова пояснила, чому призначила Піскуна своїм радником

Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова заявила, що призначила своїм радником ексгенпрокурора Святослава Піскуна через його досвід. Венедіктова написала про це у фейсбуці в ніч на 31 липня у відповідь на критику такого призначення.

«Найцінніше, що є у людини, – це досвід. Негативний і позитивний, підйоми і падіння і знов підйоми. І, коли людина десятиліттями в професії, залишається соціально активною та за нею ідуть колективи, – вона ефективна. Тому я безмежно вдячна всім «реформаторам» і «активістам» за поради і бачення моїх заступників і радників з новими обличчями – мабуть їх треба брати відразу ж з пологових будинків», – написала генпрокурорка.

Вона додала, що Піскун як «людина системи» працював гепрокурором при різних президентах «на державу», як це роблять лікарі, вчителі і правоохоронці. «Не плутайте їх з політиками», – додала Венедіктова.

Про призначення Піскуна, який працював генеральним прокурором за президентства Леоніда Кучми і Віктора Ющенка, радником генпрокурора стало відомо 30 липня. 

Ексгенпрокурор Юрій Луценко опублікував фото наказу Венедіктової від 27 липня, за яким Піскуна призначено позаштатним радником на громадських засадах.

 

your ads here!

залишити коментар: