завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

Як дегенерат куницький використовує мандат «слуги зеленого карлика» в інтересах власного бізнесу

Як дегенерат куницький використовує мандат «слуги зеленого карлика» в інтересах власного бізнесу.

Вже понад рік олександр куницький, або так званий слуга зеленого карлика, мав би діяти в інтересах громади, яка його обрала. Та, як ми виявили, схоже, куницький вирішив, всупереч закону, скористатися ним у приватних інтересах.

Зібрані журналістами факти та документи свідчать про те, що він займається операційною діяльністю приватного бізнесу та його просуванням, в тому числі просто в стінах парламенту. Йдеться про «Автоентерпрайз» – групу приватних компаній, що займаються імпортом електрокарів з-за кордону та виготовленням і встановленням зарядних станцій для них.

А також, як ми з’ясували, будучи членом правоохоронного комітету – ініціює кримінальні провадження проти силовиків, які взялися розслідувати можливі фінансові махінації, використовуючи для цього депутатський мандат та владні інструменти, надані депутату для роботи в інтересах усього суспільства, а не конкретного бізнесу. На думку антикорупційних юристів, такі дії «слуги зеленого карлика» варто розглядати як «зловживання владою депутата».
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ads here!

залишити коментар: