завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

На виборах НЕ дамо жодного голосу за “за майбутнє міжнародного крадуна коломойського”


 
На виборах НЕ дамо жодного голосу за “за майбутнє міжнародного крадуна коломойського”.

Черговий шахрайський, антиукраїнський проект затіяв крадун коломойський з подільниками. Коли ж насправді була заснована партія і хто її раніше очолював? Які зв’язку політсила має з “батьківщиною” і хвойдою тимошенко, що її пов’язує із збанкрутілою групою “приват” і міжнародним крадуном коломойським?

Хто її фінансує і чому в партії лякають “людиною-дияволом” Соросом? Відповіді – нижче.

Депутатську групу “За майбутнє” створили у Верховній Раді України 9-го скликання 29 серпня 2019 року. Тоді в неї увійшли 23 народних депутата-мажоритарника, які були представниками різних політичних сил – від екс-регіоналів, членів партій “Відродження”, УКРОП і “Наш край”, колишніх БППшніков і “нарфронтівців”. Більшість з них є фігурантами антикорупційних розслідувань. Співголовами депутатської групи вибрали нардепа-мажоритарника і бєніного похвостича тараса батенка та мажоритарника з Хмельницької області, екс-голову партії “Відродження” сепара віктора бондаря.

У травні 2020 року депутати з “За майбутнє” заявили про створення однойменної партії на чолі з “кращим другом” банкрута коломойського – ігорем палицею, який ще недавно був членом президії укропу.

Установчий з’їзд партії “За майбутнє” відбувся під час карантину, а саме 20 травня 2020 року. Організатори вирішили “присвятити” його першій річниці президентства зеленого карлика.

Однак уже на початку літа ряди “За майбутнє” в парламенті почали рідшати. 19 червня з групи вийшли відразу троє мажоритарників з Вінницької області – Микола Кучер, Лариса Білозір і Геннадій Вацак, які вступили в групу “Довіра”. Саме цих нардепів журналісти-розслідувачі пов’язують з корупціонером і крадуном юрієм косюком. Але вже 30 червня до групи приєдналися четверо позафракційних мажоритарників – ігор молоток, сергій рудик, сергій лабазюк і антон поляков, якого раніше виключили з фракції “слуга зеленого карлика”. А 3 липня “За майбутнє” поповнилася ще одним “екс-слугою” – мажоритарницею з Київщини ганною скороход. Зараз група налічує 24 нардепа.
 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ads here!

залишити коментар: