завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

Вірастюк про можливу участь у виборах: сьогодні все почуєте

Український спортсмен Василь Вірастюк у коментарі Радіо Свобода не підтвердив і не заперечив інформацію про свою можливу участь у виборах до Верховної Ради.

«Сьогодні о 15:00 брифінг. Там все і почуєте», – написав Вірастюк кореспондентові Радіо Свобода.

За даними українських ЗМІ, «Слуга народу» висуне Вірастюка кандидатом у народні депутати на виборах у 87 виборчому окрузі на Івано-Франківщині. Обраний по цьому округу народний депутат та представник «Слуги народу» Зиновій Андрієвич склав депутатські повноваження після перемоги на виборах мера Надвірної Івано-Франківської області.

Заступниця голови депутатської фракції партії «Слуга народу» Євгенія Кравчук у коментарі Радіо Свобода заявила: «З’їзд сьогодні о 14:00. Все скоро дізнаєтеся».

Довибори в парламент призначені на 28 березня 2021 року. На 87 окрузі мають намір балотуватися Маруся Звіробій («Європейська солідарність»), Руслан Кошулинський («Свобода»), Олександр Шевченко («За майбутнє») та Михайло Ноняк.

46-річний Василь Вірастюк – багаторозовий володар титулу «Найсильніша людина України». У 2004 році він став «найсильнішою людиною світу».

 

your ads here!

залишити коментар: