завжди свіжі новини

Всі новини

За вечір вівторка і вранці в середу уздовж лінії розмежування вогню в Луганській області бойова агресія бойовиків різко посилилася

Луганщина

За вечір вівторка і вранці в середу уздовж лінії розмежування вогню в Луганській області бойова агресія бойовиків різко посилилася, у ряді гарячих точок відбулися перестрілки і бойові зіткнення, кілька населених пунктів потрапили під обстріл, повідомляє голова обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

“Вчора ввечері бойовики двічі обстріляли Щастя з гранатометів і автоматичної зброї. Вогонь у бік опорних пунктів українських військових вівся з боку окупованої Веселої Гори спочатку після 17, а потім після 18 годин. Постраждалих серед мирного населення в результаті обстрілу немає, інформація про поранених або загиблих військових не надходило. Вранці в Щастя тихо”, – повідомляє прес-служба главу ВОГА в середу вранці.

Між Кримським (підконтрольне України) і Сокільники (окупований бойовиками) протягом вівторка дня і ночі середовища неодноразово спалахували перестрілки, які переростали в бойові зіткнення із застосуванням гранатометів і мінометів. “Останні бойові дії тут відбулися сьогодні вранці. Село залишилося поза зоною ураження, інформації про поранених військових немає”, – йдеться в повідомленні.
   
Також серед ночі перестрілки періодично виникали в околицях Троїцького (Попаснянський р-н), у Станиці Луганській, Трьохізбенці та на автодорозі Бахмутка в районі блокпоста №29. “В останньому випадку в результаті бойових дій український військовий отримав осколкові поранення і госпіталізований”, – сказано в повідомленні.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: