завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Україна

Так званий депутат Дубневич розважається полюванням по всьому світу, замість того щоб допомагати українським воїнам

Львівський депутат від Блоку Петра Порошенка Дубневич, окрім великої кількості квартир та годинника за 200 тисяч доларів, може похизуватися ще й неабиякими успіхами у полюванні.

Старший брат депутата, декларація якого також вражає кількістю житла, має підбірку світлин з вбитими по всьому світу тваринами. Точніше, впольованими трофеями.

Крім того, що сам Богдан Дубневич – затятий мисливець, він ще й сина до цього привчає. Причому, депутат полює не лише на просторах батьківщини. Він не скупиться на подорожі до країн, де можна вполювати зубра, ведмедя, зебру тощо. А світлинами на сторінці у мережі хизується якраз його син – Павло.

Син депутата повідомив, що пристрастився до хобі батька ще у підлітковому віці.

“Я не знаю, як погодився їхати туди, де потрібно підніматися на тисячу метрів над рівнем моря, а потім тремтіти від холоду і шукати ведмедя, Матюкався на весь світ”, – саме так описує свій перший досвід у Канаді Павло.

Також серед трофеїв Дубневича є гірські барани з Іспанії та просто купа різних тварин, впольованих під час сафарі у ПАР.

Варто зазначити, що на батьківщині Дубневич має власні мисливські угіддя “Зубр” у Львівській області. Як уже повідомлялося, територія належить дружині Тетяні та невістці Наталії (дружина рідного брата Ярослава) та складає майже 11 тисяч гектарів лісів і полів, де можна пополювати на кабана.

Нагадаємо, три роки тому тепер вже екс-губернатор Запорізької області Євген Червоненко оприлюднив фото з куповю впольованих кабанів. Тоді Євген Альфредович хоча б перепросив за свої криваві світлини.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: