завжди свіжі новини

Всі новини

29 квітня в Києві професор медичного університету ім. Богомольця Гнат Матасар скоїв наїзд на жінку

Игнат Матасар

У середу, 29 квітня в Києві на вулиці Шолуденка професор Національного медичного університету ім. Богомольця Гнат Матасар скоїв наїзд на жінку. Після її слів на свою адресу, вийшов з машини і вдарив її кулаком по обличчю.

Про це на своїй сторінці в мережі повідомила сама потерпіла Ірина Литовченко.

“І все б закінчилося добре: всі ми живі люди, він цілком міг мене не помітити (в 5 метрах від переходу був ремонт дорожнього полотна), якби професор вийшов з авто, вибачився, запропонував допомогу … А в реальному житті події розвивалися наступним чином: після скоєння наїзду, я повідомила водію, що буду звертатися в ДАІ. Він у відповідь посміхнувся, натиснув на газ, і штовхнув мене своїм авто ще раз”, – пише потерпіла.

Після того, як жінка зняла на мобільний телефон авто професора і пригрозила, що викличе ДАІ, чоловік вийшов з машини і попрямував до постраждалої.

“На цьому моменті він різко кинув машину посеред проїжджої частини, вийшов, підійшов до мене і вдарив кулаком в щелепу з правого боку. Супроводивши це достатньою кількістю нецензурних висловів, він сів у авто і поїхав”, – написала жінка.

“Оскільки відбувалося все прямо під бізнес-центром, на очах десятків людей, в тому числі моїх колег, які йшли зі мною на зустріч, охорони бізнес-центру і т.д., свідків у мене добрий десяток (свідків, які готові прийти в суд і дати свідчення). Я дійсно викликала ДАІ, написала заяву, склала схему. Тепер сказали чекати, поки водія знайдуть”, – додала Литвиненко.

“Я, як цивілізована людина, вірю в компромісне рішення конфліктних ситуацій, готова вислухати позицію пана Матасара (раптом на нього вплинули магнітні бурі / дружина зробила несмачні котлети / студенти завалили іспит) і його публічні вибачення”, – додала потерпіла.

Гнат Матасар – професор, доктор наук, завідувач відділу гігієни харчування та безпеки їжі Наукового центру радіаційної медицини, професор кафедри медицини університету ім. Богомольця.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: