завжди свіжі новини

Всі новини

Проросійські бойовики на Донбасі завдали увечері 5 січня 14 обстрілів

terorysty_donbas

Проросійські бойовики на Донбасі завдали увечері 5 січня 14 обстрілів, повідомляє прес-центр штабу АТО. У ранковому повідомленні 6 січня штаб зазначає, що «ситуація у зоні проведення АТО відносно загострилася».

Найбільша кількість обстрілів зафіксована на Горлівсько-Світлодарській дузі, бойовики «неодноразово відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в бік українських воїнів, які несуть службу в районі Новгородського, Зайцевого, Миронівського, Луганського та Троїцького».

Всього впродовж минулої доби українські військові зафіксували 23 епізоди порушення режиму тиші.

З початку доби 6 січня бойовики лише один раз, близько 4:00, зі стрілецької зброї хаотично обстріляли Піски, додають у штабі.

В угрупованні «ДНР», що контролює частину Донеччини, звинувачують Збройні сили України в обстрілах передмість Горлівки, Донецького аеропорту та інших околиць обласного центру.

В угрупованні «ЛНР», яке контролює південну частину Луганської області, про бойові дії не повідомляють.

На засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську 22 грудня досягли домовленості про черговий, уже шостий режим тиші на Донбасі, що мав почати діяти в ніч на 23 грудня 2015 року, але повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в його порушенні і заперечують звинувачення на свою адресу.

Правда України

your ads here!

залишити коментар: