завжди свіжі новини

Політика

Бойовики обстріляли військових і прикордонників у Павлополі – Слободян

У Державній прикордонній службі повідомляють про обстріли бойовиками позицій українських військових і прикордонників у Павлополі Донецької області.

«Частково пошкоджено будівлю відділу прикордонної служби. Мінімум один снаряд не розірвався. Втрат серед особового складу прикордонного підрозділу не має. Підрозділи та резерви загону приведені в бойову готовність», – повідомив ввечері 5 червня речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

За його інформацією, обстріл розпочався о 18.30 і тривав близько години.

У понеділок ввечері українська сторона Спільного центру контролю й координації режиму припинення вогню (СЦКК) заявила, що підтримувані Росією бойовики обстріляли житлові райони Красногорівки Донецької області. За даними українських військових, внаслідок обстрілу місцеві жителі не постраждали.

У штабі АТО повідомили у понеділок, що у зоні бойових дій на Донбасі поранені троє українських військовослужбовців, обстріли велися на всіх напрямках.

Бойовики в обстрілах звинувачують українську сторону. В угруповання «ДНР» кажуть, що у Ясинуваті поранені 3 цивільних. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що українські військові минулої доби 6 разів порушили «режим тиші».

Чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України мало почати діяти з 1 червня. Проте обстріли не припиняються, а сторони конфлікту звинувачують у цьому одна одну.

             

залишити коментар: