завжди свіжі новини

Політика

Минулої доби на Донбасі поранені двоє українських воїнів – штаб

Минулої доби в ході бойових дій на Донбасі поранень зазнали двоє українських військовослужбовців, повідомили у прес-центрі штабу АТО на сторінці у Facebook.

«Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається складною. Вчора вдень російсько-терористичні бандформування відносно знизили свою вогневу активність на окремих ділянках лінії розмежування сторін, проте вже з настанням сутінок бойовики значно підвищили інтенсивність та руйнівний характер своїх збройних провокацій вздовж всього фронту. Впродовж минулої доби проросійські незаконні збройні формування 60 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО, зокрема 9 разів використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння», – йдеться в повідомленні.

Найбільше обстрілів напередодні було на приморському напрямку, водночас найспокійнішою була ситуація на донецькому, зазначили у штабі.

Після відносного затишшя на луганському напрямку вдень проросійські бойовики суттєво активізувались із настанням сутінок, повідомили у штабі. Так, під обстріли тут потрапили території біля Кримського, Катеринівки, Новоолександрівки, Богуславського, Станиці Луганської та Новозванівки.

Сайти донецьких і луганських сепаратистів станом на 7:00 ранку понеділка не повідомляють про обстріли за попередню добу в районах, ними захоплених.

Чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України мало почати діяти з 1 червня. Проте обстріли не припиняються, а сторони конфлікту звинувачують в цьому одна одну.

your ads here!

залишити коментар: