завжди свіжі новини

Політика

«Євросолідарність»: до партії не зверталися щодо кандидатур до уряду

У партії «Європейська солідарність» заявляють, що пропрезидентська партія «Слуга народу», переможець позачергових парламентських виборів, не зверталася до неї з пропозиціями подати кандидатури своїх представників до нового складу Кабінету міністрів.

Коментуючи заяву обраного народного депутата, четвертого номера у списку «Слуги народу» Давида Арахамії, що представники інших політичних партій відмовилися пропонувати своїх кандидатів на посади в Кабміні, обрана народна депутатка від «Євросолідарності» Іванна Климпуш-Цинцадзе назвала цю заяву «дивовижною» і додала, що «просто обурена» нею. За словами Климпуш-Цинцадзе, вона не може зрозуміти, на чому такі заяви ґрунтуються, коли до її партії ніхто зі «Слуги народу», яка формує новий уряд, не звертався з пропозицією «подумати щодо своїх представників у наступному уряді України».

Попереднього дня, 21 серпня, Давид Арахамія, який є висуванцем партії на посаду голови фракції «Слуги народу» в новому складі парламенту, стверджував, що представники інших політичних партій відмовилися пропонувати своїх кандидатів на посади в новому Кабінеті міністрів.

Пропрезидентська партія «Слуга народу» здобула за підсумками позачергових парламентських виборів понад 250 мандатів депутатів Верховної Ради. Цього достатньо, щоб сформувати однопартійний уряд без допомоги жодних союзників.

             

залишити коментар: