завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

Через рік після виборів поліція далі розслідує відео з вантажівкою, яка «збиває» Зеленського

Національна поліція України далі проводить розслідування про відео, на якому вантажівка «збиває» на той час кандидата у президента України Володимира Зеленського. Про це повідомили Радіо Свобода 2 квітня у Слідчому управлінні НПУ.

«Здійснюється досудове розслідування в окремому кримінальному провадженні», – заявили у поліції.

Відео, яке обурило прихильників Зеленського, базується на його рекламному відеоролику, який з’явився у квітні 2019 року, перед другим туром президентських виборів. Слова Зеленського перериває проїзд у кадрі вантажівки, після цього на зеленому тлі з’являється напис «У кожного своя дорога» та зображення білого порошку, який всмоктується в скручений шматок паперу.

11 квітня 2019 року Національна поліція оголосила про початок  розслідування через появу такого ролика.

25 липня 2019 року команда Зеленського повідомила у Телеграмі, що поліція знайшла автора ролика з вантажівкою, якому загрожує обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

21 серпня 2019 року правоохоронці провели обшуки у активіста молодіжної організації Порошенка – «Солідарної молоді», волонтера «Відсічі» Дениса Любченка. Він підтвердив поширення ролика, але сказав, що знайшов його в інтернеті. У Національній поліції України не відповіли Радіо Свобода, хто є підозрюваним, пославшись на таємницю слідства. 

У штабі тодішнього кандидата у президенти Петра Порошенка відразу заперечили причетність до виготовлення «чорного піару», але відео було опубліковане у Телеграмі «Європейської України», яку пов’язують зі штабом.

Під час виборчої кампанії 2019 року відеоролик став вірусним, досі у мережі Youtube його демонструє сама команда Зеленського із заголовком «Порошенко опублікував відео, де фура збиває Зеленського».

your ads here!

залишити коментар: