завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

В Україні банда зеленого карлика, авакова і коломойського організувала незаконні «прослушки»

В Україні банда зеленого карлика, авакова і коломойського організувала незаконні «прослушки».

З моменту відкриття кримінального провадження щодо ймовірної «прослушки» вдома у Михайла Ткача (тобто від суботнього ранку) – це єдиний огляд місця події, який зробила Національна поліція. Наскільки технічно непідготовлені був слідчий у супроводі спеціалістки-криміналістки – видно на цьому відео.

Тепер деталі. У місці на стелі, де він виявив підозрілий отвір, розташоване горище. На підлозі горища, заваленій уламками старого шиферу та сміттям – ми звернули увагу на пляму з білого матеріалу, який візуально відрізняється від іншого покриття і видається свіжішим. Вона була саме в тому місці – де дірка у стелі.

Цю єдину групу, яка приїжджала – довелось буквально вмовляти подивитися, що під цим шаром – це ускладнювалось тим, що вони були технічно не підготовленими.

Добре, що була хоч викрутка – і вона таки стала в нагоді. Нею слідчий «розколупав» цей білий матеріал, і побачив там отвір. Діаметр десь сантиметр в ширину, з чіткими межами. З нього слідчий дістав шматок вати. Туди слідчий і опускав то гілочку, то підручний дріт.

На цьому огляд оголосили завершеним – і адвокату довелось наполягати зняти весь шар підозрілого покриття на цьому місці. Виявилось, що там такий отвір не один, а три. Всі однакового діаметру, у кожному – шматок вати. У всі три отвори дріт опустився доволі глибоко – але не «показувався» у стелі кухні, а схоже «загинався» у порожнині між перекриттям. У отвори на горищі один за одним почали лити воду – і вона почала протікати з отвору в стелі Михайла.

Все. Це короткий опис усіх дій, які були вчинені для пошуку «прослушки» чи спроб її встановити вдома у журналіста-розслідувача.

Слідча група поїхала ще вчора о шостій вечора, і відтоді приміщення (квартиру та горище) так і не перевірили спеціальною технікою на предмет прослуховуючого обладання, відтоді приміщення ніхто не контролює.

Чи це справді всі дії, які за цей час могла вчинити Національна поліція, аби продемонструвати усю спроможність правоохоронної системи реагувати на виклики, пов’язані із свободою слова та безпекою журналістів?
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ads here!

залишити коментар: