завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

Разумков оголосив про виключення Лероса з фракції «Слуга народу»

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков на засіданні 2 вересня оголосив про виключення народного депутата Гео Лероса з фракції «Слуга народу».

«Відповідно до статті 60 закону про регламент Верховної ради України, повідомляю про виключення зі складу депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» у Верховній Раді народного депутата України Лероса Гео Багратовича», – заявив Разумков.

Напередодні про виключення Лероса повідомили у партії.

Сам Лерос заявляв, що президент України Володимир Зеленський наказав збирати підписи за його виключення з фракції після сьогоднішньої промови. З трибуни парламенту Лерос розкритикував Зеленського і заявив, що той «не став воювати зі старою системою», а «просто з нею злився».

Гео Лерос відомий, зокрема, після публікації у фейсбуці відеокадрів, на яких брат голови Офісу президента проводить кілька розмов. Законодавець називає ці зйомки «відеодоказами», як «Єрмак через свого брата барижить державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонки (привіт з РФ), ну і, звичайно, заробіток на державі».

Сам голова Офісу президента Андрій Єрмак звернувся до СБУ та ДБР, «щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їхньої достовірності, всіх фактів, а також, хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса».

Брат Андрія Єрмака Денис заявив, що є «вільним громадянином, який має право зустрічатися з ким завгодно, знайомитися із ідеями громадян, проєктами». Він наголосив, що в нього є громадська організація «Українське бюро національного розвитку», що «займається розробками, науковими адаптаціями проєктів, пов’язаних з економікою, соціонікою».

your ads here!

залишити коментар: