завжди свіжі новини

Всі новини

Колишнього голову Кременецької райдержадміністрації на 8,5 років відправили за грати

Кременець

Колишнього голову Кременецької райдержадміністрації в Тернопільській області на 8,5 років відправили за грати за отримання величезного хабара.

“Доведено, що влітку 2012 року колишній чиновник пообіцяв громадянину Італії допомогти з виділенням 4 га землі для будівництва готельно – ресторанного комплексу. Свої“послуги” керівник РДА оцінив в 80 000 євро. При отриманні від посередника половини обумовленої суми – 40 тис. євро, злочинець був затриманий правоохоронцями. Державне обвинувачення у кримінальній підтримували працівники прокуратури Хмельницької області“, – повідомляє прес-служба прокуратури.

Згідно з вироком, окрім позбавлення волі на строк 8 років 6 місяців, у колишнього чиновника конфіскували все майно, крім житла. Також, засудженого позбавили 7 рангу державного службовця і права обіймати відповідні посади.

Нагадаємо, нещодавно в Ровенській області міліція і СБУ спіймали голову однієї з сільських рад на хабарі у 500 тис. грн. Грошова винагорода призначалася чиновникові за позитивне вирішення питання про отримання у власність 0,25 га землі.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: