завжди свіжі новини

Всі новини

Сьогодні на Донбасі перебуває щонайменше 9 тисяч солдатів регулярної армії Росії

солдати регулярної армії рф

На сьогодні в Донбасі перебуває щонайменше 9 тисяч солдатів регулярної армії Росії. Про це розповів заступник командувача АТО Валентин Федичев.

“Особового складу Збройних сил РФ – близько 9 тисяч, всього, з урахуванням російських військових у складі незаконних збройних формувань – 43 тисячі. Оперативно-тактичних ракет “Точка-У”- 4, які є на території України з літа 2014 року. Це російське озброєння. Підтверджених фактів використання таких ракет проти українських сил немає”, – сказав український військовий.

Також за його словами, на озброєнні у проросійських терористів понад 700 танків. З них 190 – в складі загонів Збройних сил РФ. “Заяви військово-політичного керівництва РФ про те, що техніка на Донбасі – не завезена з РФ, а частково захоплені подібні арсенали – брехня”, – запевнив Федичев.

Тим часом в НАТО заявили, що бойовики і Росія готові до наступу в Донбасі найближчим часом. Про це заявив генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг на прес-конференції в Брюсселі.

А депутат Держдуми РФ від фракції “Справедлива Росія” Ілля Пономарьов сказав, що Путіну потрібен не Донбас, а вся Україна.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: