завжди свіжі новини

Всі новини

Сьогодні уночі троє бандитів 91, 95 і 98 років народження пограбували АЗС і вбили міліціонерів

бандитизм

Про це повідомив міністр Аваков на своїй сторінці в мережі. Вночі в 1.30 вони поранили оператора автозаправки WOG у Деснянському районі Києва. Пострілом з автомата 5.45. Забрали касу заправки 823 гривні, особисті речі і пішли в лісопаркову зону, в сторону житлового масиву Лісовий.

За “гарячими слідами” – під час відпрацювання злочину, підняті по тривозі підрозділи МВС-ДАІ та спецназівці виявили підозрілий автомобіль марки Volkswagen T4 c заклеєними знаком реєстрації – наклейкою ПТН_ПНХ. Після подачі звукового сигналу працівниками міліції з вимогою зупиниться – почалися постріли у напрямку працівників міліції.

Під час погоні за злочинцями від пострілів злочинців загинуло двоє міліціонерів, троє отримали поранення.

Що продовжили переслідування злочинців патрульні наряди міліції затримали автомобіль злочинців. У момент затримання в міліціонерів було кинуто дві гранати, і зав’язалася перестрілка. Після чого двоє злочинців втекли з салону автомобіля, а один був затриманий з вогнепальним поранення голови (пізніше помер).

Під час огляду автомобіля зловмисників виявлено: два автомати і 4 магазини до них з патронами 5.45, дві гранати, грудні нашивки з написом “Спецпідрозділ Торнадо” і “УПА”, безліч телефонних карток різних опреаторів і аркуш паперу з планом приміщення.

Далі – оперативним шляхом встановили трьох злочинців 91, 95 і 98 років народження. Будучи оточеними в квартирі вони здалися. У квартирі виявили гранатомет РПГ-26, шашки, гранати, зброя.

Зізналися. Вони ж позавчора обстріляли пост ДАІ у Биківні. Двоє загиблих і троє поранених міліціонерів, а також поранений заправник. У одного із загиблих троє дітей, в іншого двоє.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: