завжди свіжі новини

Всі новини

Відома соціальна мережа видаляє фотографії, які показують правду про терористів

терористи

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомляє, що адміністрація Fb заблокувала на три дні його сторінку у цій соціальній мережі.

«Fb вдруге видалив моє головне фото й заблокував сторінку на три дні. Видно, хтось із сєпарів ототожнив себе з написом на машині й поскаржився на мене у Fb, який аж через півроку видалив фото з поясненнями, що воно начебто не відповідає стандартам соцмережі. Скажу на це так: те, що на мене скаржаться всякі симпатики «русскага міра», не дивно, мені на них наплювати. Дивно те, що Fb ведеться на це», – повідомив Москаль у понеділок, 4 травня.

За словами Геннадія Москаля, фото, через яке заблокували його сторінку, зроблене у Кримському Новоайдарського району Луганщини у листопаді минулого року.

«Це село біля колишнього 31-го блокпосту на Бахмутці. Так звані козачки та російська регулярна армія обстрілювали його так, як не обстрілювали, напевно, жодне інше село на Луганщині. Тут десятки зруйнованих будинків, загиблі й поранені мирні мешканці. Кримське обстрілюють досі, позавчора бойовики поранили у селі мінометною міною 74-річну бабусю, яка просто сиділа в себе в дворі. Військова машина з написом про сєпарів стояла в протитуберкульозному диспансері на околиці Кримського», – додав Геннадій Москаль.

Адміністрація Fb наразі це повідомлення не коментувала.

Як повідомляла ПравдаUA бойові дії на Донбасі тривають з квітня 2014 року.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: