завжди свіжі новини

Всі новини

Заглох російський танк нового покоління, який повинен стати “родзинкою” параду

парад

У самому кінці репетиції диктор назвав зупинку танка запланованою.

Російський танк нового покоління “Армата” Т-14, який повинен стати “родзинкою” святкової програми на 9 травня, заглух в ході генеральної репетиції параду Перемоги в четвер на Красній площі.

Танк зупинився в той момент, коли він перебував навпроти Мавзолею. Після цього до “Армати” під’їхала спецтехніка з тросами, проте танк так і не відбуксирували. В результаті, він простояв на площі всю репетицію.

У самому кінці репетиції диктор назвав зупинку танка запланованою. Він пояснив, що таким чином була продемонстрована евакуація військової техніки.

“Ми вам показали, як буде проводитися евакуація військової техніки. Зупинка танка була запланована”, – цитуємо диктора.

Після того, як з Красної площі прибрали оточення, глядачі стали фотографуватися з танком. Пізніше він зміг залишити площу без допомоги спецтехніки. Проте за нашими даними, танк простояв на площі близько 10 хвилин, поки його не відбуксирувала спецтехніка.

Нагадаємо, в квітні танк “Армата” двічі поламався в ході репетиції параду на підмосковному полігоні Алабино. Згідно з військовими звітами, у танка відмовили “органи управління агрегатами трансмісії”.

Однак самі виробники бойової машини, компанія “Уралвагонзавод”, запевняють, що поломка сталася через недосвідчених солдатів-строковиків, яких посадили за штурвал танка.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

             

залишити коментар: