завжди свіжі новини

Всі новини

Посіпаку путіна і друга вбивці українців не пустили співати в Одесі

Одеса

Концерт російського репера Тіматі в нічному клубі “Ібіца” в Одесі скасували. Про це повідомила журналістам помічник голови Одеської обладміністрації по роботі зі ЗМІ Меріко Кокая. За її словами, найближчим часом керівництво нічного клубу зробить з цього приводу заяву.

Раніше голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі обіцяв перешкодити проведенню концерту російського виконавця, який негативно висловлювався з приводу України.

“Я вітаю приїзд російських туристів в Одесу, був би щасливий побачити тут Макаревича, “ДДТ”, Земфіру, яка відкрито підтримувала Україну, із задоволенням сходжу на концерт BG, але буду настійно рекомендувати прикордонній службі не пускати поплічників Путіна на вільну українську землю”, – сказав губернатор.

Нагадаємо, в жовтня 2014 року Тіматі некрасиво висловився про події в Україні. Зокрема, він назвав помилкою розпад СРСР, а говорячи про ситуацію в Україні, зазначив: “Є нескінченна гіркота від того, що там відбувається. Як у сім’ї, де молодший брат важко запив або сів на наркотики”. Тіматі відомий своєю підтримкою політики Путіна, він також є другом Кадирова.

Джерело: ПРАВДА УКРАЇНИ

your ads here!

залишити коментар: