завжди свіжі новини

Всі новини

Можливі варіанти закордонного відпочинку в серпні 2015 року

відпочинок

Літо стрімко рухається до кінця, а багато хто ще не побував у відпустці. Ми проаналізували, куди за кордон дві людини можуть скататися на тиждень за відносно помірну суму. Дати виїзду були визначені з 1 по 15 серпня.

Головним закордонним курортом традиційно залишається Туреччина. Плюсом цієї країни є відсутність віз, при перебуванні тут до 60 днів.

Найбільш бюджетним туром з вильотом з Києва виявився відпочинок в тризірковому готелі. Туроператор за тижневий відпочинок на аll inclusive просить туристів 11,5 тис. грн.

Вилітати необхідно 3 серпня. Готель знаходиться в курортному місті Кемер. Судячи з відгуків туристів, готель знаходиться на другій лінії.

Якщо хочеться відпочити в готелі класом не нижче п’яти зірок, то доведеться заплатити не менше 24 тис. грн – за сім ночей в готелі м. Аланья. Вилітати треба 4 серпня. Система харчування – ultra аll inclusive. Пляж – приблизно в 50 метрах від готелю.

Якщо ж хочеться відпочити в п’ятизірковому готелі, але немає 24 тис. грн, можна трохи ризикнути. Для цього треба придбати тур за програмою Fortuna 5*.

Ризик полягає в тому, що туристи дізнаються про те, в який п’ятизірковий готель будуть поселені, тільки при прильоті в Туреччину. Якщо вилетіти 3 серпня, то за двох треба буде заплатити 21,3 тис. грн. Відпочинок – в Аланьї.

Незважаючи на спеку, багато хто готовий їхати до Єгипту – другий за популярністю курорт серед наших співвітчизників.

Єгипет – візова країна. Але отримання візи для відпочинку (до 1 місяця) формальне – вона оформляється в аеропорту по прильоту і коштує 25 дол.

Найдешевшим тижневим відпочинком по системі аll inclusive є тур в тризірковий готель Шарм-ель-Шейха, друга лінія. Вилітати треба 2 серпня, виклавши за тур 15,3 тис. грн.

Якщо хочеться більшої впевненості в якості відпочинку, можна спробувати щастя в самому доступному п’ятизірковому готелі. Сьогодні самий бюджетний варіант – 20,3 тис. грн. Вилітати треба 5 серпня.

В рамках Fortuna 5* за 19,9 тис. грн можна полетіти 5 серпня в Хургаду, де і дізнатися – в який саме п’ятизірковий готель відправить вас доля.

Туніс – теж безвізова країна. Тут найбільш бюджетним відпочинком може стати тур в тризірковий готель м. Хаммамет. Ціна туру – 12,1 тис. грн. Виліт 3 серпня. Харчування – тільки сніданки.

Найдешевший аll inclusive – у тризірковому готелі м. Набель. Тур вартістю 15,5 тис. грн стартує 3 серпня.

А найдешевший аll inclusive в п’ятизірковому готелі обійдеться в 30,1 тис. грн. Виліт – 3 серпня.

Чорногорія, незважаючи на свою приналежність до єврозони, поки не вимагає від нас візи.

Самим дешевим відпочинком протягом найближчої пари тижнів може стати тур за 23,6 тис. грн – в готель сел. Рафаїловічи. Це в декількох кілометрах від головного курортного міста країни – Будви. Старт подорожі – 2 серпня. Харчування на відпочинку на базі сніданків.

П’ятизірковий відпочинок в Чорногорії коштує чималих грошей. Ми знайшли найдешевший п’ятизірковий готель за 58,6 тис. грн в Будві.

Початок поїздки – 15 серпня. Тип харчування на базі сніданків.

Оформлення візи в ОАЕ займає всього кілька днів. Вартість цієї послуги: 82-85 дол.

Найбільш бюджетним відпочинком у першій половині серпня може стати тур в Шарджу – у тризірковий готель. Цей готель розташований у діловому центрі Шарджі, тому на пляж доведеться добиратися на автобусі хвилин 10-15.

За семиденний відпочинок на базі сніданків треба викласти трохи більше 15,8 тис. грн. Виїзд – 5 серпня.

Тим, хто хоче заощадити на п’ятизіркових готелях може підійти готель в Фуджейрі – 20,7 тис. грн. Виліт – 6 серпня. Тип харчування на базі сніданків.

А найдешевший тур аll inclusive в ОАЕ буде коштувати не менше 27,6 тис. грн. Стільки коштує тур в Аджман в чотиризірковий готель. Дата вильоту – 7 серпня.

Туроператори оформляють безкоштовну провізу для тих, хто летить відпочивати на Кіпр.

Найбільш економний відпочинок на острові обійдеться в 22,3 тис. грн. Туристів поселять 6 серпня в Ларнаці, у двозірковому готелі. Тип харчування на базі сніданків. З плюсів – пляж в 120 метрах.

Більш вибагливі можуть вибрати тризіркові готелі. Тури в них стартують від 24,2 тис. грн (приміром, з 6 серпня з сніданками) або чотиризіркові – від 28,3 тис. грн (приміром, з 2 серпня в Протарасе зі сніданками).

Ціни на тури в п’ятизіркові тури стартують від 29,4 тис. грн. За ці гроші можна відпочити з 4 серпня в Пафосі. Типу харчування на базі сніданків.

Віза в Грузію не потрібна. Самий дешевий тур в цю прекрасну країну коштує 20,9 тис. грн – авіапереліт в Тбілісі з поселенням у тризірковому готелі. Тип харчування на базі сніданків. Початок туру 13 серпня.

А найдешевший відпочинок в п’ятизірковому готелі Грузії обійдеться в 37,4 тис. грн. Стільки коштує тиждень проживання в готелі м. Батумі зі сніданками. Виліт – 4 серпня.

Правда України

your ads here!

залишити коментар: