завжди свіжі новини

Всі новини

В Україні введена нова електронна послуга онлайн реєстрації земельної ділянки

reestracia-zemli

12 жовтня в Україні введена нова електронна послуга онлайн реєстрації земельної ділянки.

До кінця року електронна послуга буде доступна в пілотному режимі для Києва і Київської області, а з 1 січня 2017 року запрацює по всій Україні, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

“Реєстрація земельної ділянки є однією з найбільш важливих і одночасно складних адміністративних послуг. Щороку українці реєструють понад 500 тис. земельних ділянок. Завдяки впровадженню електронної послуги, стартує принципово новий рівень якості обслуговування фізичних та юридичних осіб. Сьогодні реєстрація відбувається в два візити до державних органів, а введення цієї послуги дозволяє виключити перший візит і залишиться лише необхідність отримати документи після реєстрації земельної ділянки”, – зазначив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства України Максим Мартинюк.

Тепер подати документи на реєстрацію земельної ділянки можна в онлайн-режимі через e.land.gov.ua протягом декількох хвилин.

Також за рахунок автоматизації значно прискорюється процес розгляду документів від заявника і прийняття відповідного рішення.

Такі нововведення заощадять час і унеможливлять будь-які корупційні ризики.

До кінця 2016 року планується ввести ще три електронні послуги в земельній сфері.

Правда України

your ads here!

залишити коментар: