завжди свіжі новини

Всі новини

Друга вдова дегенерата мотороли має підроблений паспорт громадянина України

vdova-motoroly

Друга вдова російського бойовика Арсена Павлова («Мотороли») має підроблений паспорт громадянина України. Про це повідомив голова поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

«Декілька днів назад на деяких сайтах з’явились фотографії паспорту громадянки України, нібито виданого 11 лютого 2014 року Новоазовським РВ ГУДМС України в Донецькій області, ВТ 093466, на ім’я Павлової Олени Олександрівни, дружини бойовика «ДНР» Мотороли», – написав Аброськін на сторінці в мережі.

Аброськін зазначив, що бланк паспорту із зазначеною серією та номером значиться викраденим за часів окупації Слов’янська незаконними збройними формуваннями.

«Так, 6 травня 2014 року у Слов’янському відділі ГУДМС України в Донецькій області четверо озброєних членів НЗФ «ДНР» під загрозою застосування зброї примусили начальника відділу видати чисті бланки паспортів в кількості 160 штук. Ось один із вкрадених бланків і «знайшовся», в якому намалювали те, що захотіли. Чекаємо появи наступних викрадених бланків. Факт викрадення та використання підроблених документів зареєстрований, проводиться відповідна перевірка слідчим підрозділом поліції Донеччини», – повідомив Аброськін.

Нагадаємо, одного з ватажків бойовиків «ДНР», ватажка банди «Спарта» Арсенія Павлова на прізвисько «Моторола» вбили 16 жовтня ввечері. Його підірвали в ліфті будинку, де він проживав. Бойовики у вбивстві Павлова звинуватили «українську диверсійно-розвідувальну групу».

Правда України

your ads here!

залишити коментар: