завжди свіжі новини

Всі новини

У київських супермаркетах переклеюють терміни придатності продуктів

termin-prydatnosti

Продавці одного з київських супермаркетів придумали хитрий спосіб як дати “друге життя” продуктам, в яких вже вийшов термін придатності.

Як розповіла журналіст, на полиці викладають протерміновані товари з новими наклейками, а термін придатності просто “виправляють” коректором.

“Проходила біля вітрини сирів повз покупця, який доводив щось представнику магазину. Вже біля вітрини інший представник супермаркету говорила своїм дівчатам “знову цей мужик прийшов”. Повертаючись, я зупинилася біля них. Причина конфлікту: магазин виставляє на полички продукт, у якого давно закінчився термін придатності, переклеюючи при цьому нові наклейки. Покупець стверджував, що він вже скаржився на це, товар зняли, а після його відходу виставили на місце з новими наклейками. Помітно на фото, що заводський термін придатності замазаний коректором”, – розповіла журналіст.

За її словами, представник магазину виправдовувалась, що вони писали лист на склад і відправляли товар. Однак, їм повернули сир в такому вигляді.

Правда України

your ads here!

залишити коментар: