завжди свіжі новини

Україна

У Києві до 15 травня будуть посилені заходи безпеки у метро – поліція

У Києві від сьогодні і до 15 травня будуть посилені заходи безпеки у метрополітені. 

«Від сьогодні і до 15 травня посилено заходи безпеки у столичному метрополітені: на станціях підземки несуть службу поліцейські та військовослужбовці Нацгвардіі. Залучені кінологи», –написала на своїй сторінці в Facebook речниця поліції Києва Оксана Блищик.

У травні в Києві заплановане проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017», церемонія відкриття конкурсу 7 травня, а фінал – 13 травня.

3 квітня близько 15:00 в російському Санкт-Петербурзі стався вибух у вагоні між станціями метро «Сінна площа» і «Технологічний інститут». За уточненими даними, внаслідок вибуху загинули 10 людей. За даними місцевої влади, унаслідок вибуху в метро Санкт-Петербурга в медичні заклади доставили 43 постраждалих, серед них – дитина. У МЗС України повідомляють, що наразі даних про постраждалих українців немає. 

У Генеральній прокуратурі Росії цей вибух спочатку назвали терористичним актом, але потім уточнили, що ще зарано говорити про причину вибуху. Слідчий комітет Росії порушив за фактом вибуху кримінальну справу.

your ads here!

залишити коментар: