завжди свіжі новини

Україна

Четверо військових поранені через бойові дії минулої доби на Донбасі – штаб

У результаті бойових дій на Донбасі 25 травня четверо українських військовослужбовців були поранені, повідомили у прес-центрі штабу української воєнної операції на сході України.

«Ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою. З початку доби незаконні збройні формування 26 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників, зокрема і з важкого артилерійського озброєння», – йдеться у повідомленні прес-центру в Facebook.

За даними штабу, найскладнішою ситуація залишається у передмісті Авдіївки Донецької області, де тривають обстріли позицій українських військових із мінометів різних калібрів, зенітної установки, гранатометів та стрілецької зброї, а також «Граду».

Також обстріли продовжуються, за даними українських військових, на приморському та луганському напрямках.

Бойовики натомість звинувачують українських військових в обстрілах. Зокрема, в угрупованні «ДНР» звинуватили українських військових в порушенні режиму тиші переважно у донецькому напрямку. За даними донецьких бойовиків, поранені троє цивільних у Донецьку.

Наприкінці березня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про чергове перемир’я у зоні збройного конфлікту на сході України, що мало почати діяти з 1 квітня. Проте обстріли не припинилися, а сторони конфлікту звинуватили в цьому одна одну.

 

             

залишити коментар: