завжди свіжі новини

Україна

Суд узяв під варту трьох підозрюваних у замаху на викрадення бізнесмена

Суд у Києві взяв під варту на два місяці трьох підозрюваних у замаху на викрадення бізнесмена і вивезення його до Росії.

Зокрема, суд постановив взяти під варту керівника Обухівського відділу поліції Дениса Ярославського, який, за даними Служби безпеки України, був імовірним організатором викрадення.

Усі підозрювані заперечили свою провину.

Вранці 2 червня Генеральна прокуратура і Служба безпеки України оголосили про успішно проведену спецоперацію із затримання групи осіб, яка намагалася викрасти і вивезти в Росію колишнього російського громадянина «який через переслідування російською владою переїхав в Україну і займається тут виробничим бізнесом».

За даними слідства, замовником викрадення виступив якийсь російський бізнесмен за грошову винагороду в 17 мільйонів доларів. Підозрюваних, серед яких і керівник районного відділення поліції, затримали при отриманні 100 тисяч доларів авансу, повідомили силовики. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Представники Генпрокуратури та СБУ відмовилися назвати ім’я людини, яку намагалися викрасти. Однак видання РБК-Україна з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах повідомило, що йдеться про власника Обухівського картонного комбінату Володимира Крупчака, який свого часу втік до України через корпоративної війни з російським мільярдером Олегом Дерипаскою.

 

 

             

залишити коментар: