завжди свіжі новини

Україна

У ДСНС розповіли про ліквідацію наслідків зливи в Києві

Державна служба України з надзвичайних ситуацій залучила до ліквідації наслідків негоди 50 людей та 11 одиниць техніки.

У ДСНС повідомили, що підтоплення сталося в трьох районах: у Шевченківському затопило переходи до станцій метро «Політехнічний інститут» та «Шулявська», а також автодорогу поблизу «Дорогожич», у Солом’янському районі була підтоплена будівля Солом’янського районного суду, а у Святошинському – ветеринарна клініка.

У ДСНС розповіли, що станом на 20:30 рятувальники провели відкачування води з будівлі Солом’янського районного суду на вулиці Шутова, прибрали повалені дерева на вулицях Довнар-Запольського, Гарматній, Дегтярівській та на проспекті Перемоги.

Рятувальники зазначали, що продовжували прибирати повалені дерева на вулицях Щербаківського та Жилянській, а також відкачувати воду з проїжджої частини дороги на перехресті вулиць Теліги та Щусєва, з підземного переходу у районі Шулявського мосту та підземного переходу на проспекті Перемоги, 35.

Крім того, рятувальники проводили виїзне засідання стосовно часткового руйнування мосту над вулицею Кирилівською в частині, де її перетинає вулиця Теліги.

25 липня Київ накрила потужна злива, затопивши вулиці й підземні переходи. Частково був зупинений рух трамваїв і тролейбусів.

             

залишити коментар: