завжди свіжі новини

Україна

Поліція Києва: в День Незалежності правоохоронці не допустили грубих порушень порядку

Нацполіція разом із нацгвардійцями та надзвичайниками упродовж дня охороняють публічну безпеку в Києві, правоохоронці не допустили грубих порушень правопорядку, повідомляє Головне управління Національної поліції у Києві.

Зазначається, що заходи, більшість із яких завершилася, пройшли спокійно. Поліція продовжує працювати у посиленому режимі.

 «На цей час більшість масових заходів, серед яких і футбольний матч, завершилися. Правоохоронці не допустили складних ситуацій та провокацій. Вже можна сказати, що заходи пройшли спокійно. Не зафіксовано надзвичайних подій та масових порушень правопорядку», – розповів начальник Головного управління поліції Києва Андрій Крищенко.

Раніше повідомлялося, що на охорону публічної безпеки та правопорядку під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності України заступили 6 тисяч працівників київської поліції, додаткових сил з інших областей, службовців Національної гвардії України та співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У центрі Києва в День Незалежності відбувся військовий парад, в якому взяли участь 4,5 тисячі військовослужбовців і 250 одиниць військової техніки.

Метро й наземний транспорт у Києві в День Незалежності України​ працюватимуть на дві години довше.

             

залишити коментар: