завжди свіжі новини

Україна

У Києві знайшли схованку з боєприпасами – Нацполіція

У Подільському районі Києва на території агрокомбінату правоохоронці виявили схрон із боєприпасами, повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, слідчі Подільського управління поліції спільно із працівниками Служби безпеки України знайшли схрон на земельній ділянці агрокомбінату.

«З місця події вилучили чотири гранатомети, три порохові заряди, два кілограми вибухівки та понад 200 патронів до автомата Калашникова. За оперативною інформацією, вилучені предмети належить бійцю добровольчого батальйону, який у період із 2014 до 2016 року привіз їх до Києва», – розповіла тимчасова виконувачка обов’язків начальника Подільського управління поліції Наталія Зіненко.

Вилучені предмети слідчі направили на експертизу, після отримання висновку якої особа, причетна до незаконного зберігання боєприпасів, та ймовірні спільники будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Встановлюється мета зберігання та походження небезпечних предметів.

За скоєння злочину фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі, повідомили у поліції.


             

залишити коментар: