завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

Депутатка Скороход повідомила, що захворіла на COVID-19

Народна депутатка України (позафракційна) Анна Скороход повідомила про підтверджений у неї діагноз інфікування коронавірусною інфекцією. Про це вона повідомила на сторінці у Telegram.

«Для того, щоб більше не ходили чутки, хочу повідомити, що сьогодні мені підтвердили позитивний тест на короновірус COVID-19. Через це, прошу всіх, хто близько спілкувався зі мною останнім часом, піти на самоізоляцію на 14 днів. Основна ознака у мене – не відчуваю ніяких запахів. Бережіть себе і своїх близьких. І будьте добрішими один до одного», – повідомила Скороход.

Вона додала, що пізніше повідомить інформацію щодо того, яким чином змогла пройти тест на COVID-19.

15 листопада 2019 року  Фракція «Слуга народу» виключила зі складу депутатку Анну Скороход 14 листопада депутатка Анна Скороход заявила про тиск на її сім’ю з боку влади України і правоохоронців через її голосування у Верховній Раді проти законопроєкту про відкриття ринку землі всупереч позиції фракції. Також Скороход ззаявила, що влада затримала її чоловіка, бізнесмена Олексія Алякіна. Водночас голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що фракція жодного стосунку до справи не має.

 

             

залишити коментар: