завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

У Генштабі ЗСУ повідомили про перенесення міжнародних військових навчань через коронавірус

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили про ухвалене рішення щодо перенесення міжнародних військових навчань на території країни з метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції.

«Перенесені на невизначений термін ротації національного персоналу, які виконують завдання у складі міжнародних операцій з підтримання миру і безпеки. Водночас, заходи підготовки для проведення ротацій національного контингенту в Косово, Республіка Сербія та 18-го окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго залишаються без змін. Разом із тим, опрацьовується питання повернення в Україну 8 військовослужбовців й одного мінно-пошукового собаки ЗС України, які виконують завдання у складі місії НАТО «Рішуча підтримка» в Ісламській Республіці Афганістан», – йдеться в повідомленні Генштабу.

У Генштабі додали, що рішення про участь підрозділів Збройних сил України в багатонаціональних навчаннях поза межами України ухвалює уряд.

За даними командування Медичних сил Збройних сил України, станом на ранок 9 квітня в ЗСУ зареєстровано 5 випадків захворювання на COVID-19, 1 випадок – летальний, на ізоляції (в тому числі самоізоляції), перебуває 131 особа.

 

 

             

залишити коментар: