завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

Зеленський запровадив тимчасовий безвізовий режим для туристів із Китаю

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про тимчасове запровадження безвізового режиму для громадян Китаю, які в’їжджають в Україну з туристичною метою, повідомляє 28 липня пресслужба голови держави.

«Указ підписано з метою розвитку дружніх відносин між Україною та КНР, а також активізації двосторонньої співпраці у сфері туризму», – йдеться в повідомленні.

Відповідно до документа, безвізовий режим в’їзду в Україну і транзитного проїзду через територію України для громадян Китаю, які в’їжджають із туристичною метою, запроваджується на період з 1 серпня 2020 року до 31 січня 2021 року, якщо термін їхнього перебування в Україні не перевищує 30 днів протягом 180 днів.

Кабінет Міністрів має вжити заходів, що випливають із цього указу, додали в Офісі президента.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Раніше Зеленський встановив із 1 серпня безвізовий режим для громадян Австралії, Нової Зеландії, Королівства Бахрейн, Держави Кувейт, Султанату Оман, Королівства Саудівська Аравія в разі перебування в Україні не більше 90 днів за півроку. 

На початку червня Зеленський заявляв, що поставить завдання Міністерству закордонних справ розглянути можливість лібералізації візового режиму для іноземців, які відвідують Україну з туристичною метою.

             

залишити коментар: